Kisusta Ruotsin muotovalio SE CH

Gällivaren reissu takana päin ja olipa mahtava reissu. Kisu yllätti täysin kehässä ja esiintyi niin upeasti. Tuomari oli todella tarkka ja kävi koiran läpi perusteellisesti. Kehui Kisun luonnetta ja tykkäsi niin paljon, että antoi erinomaisen laatuarvostelun. Kisu sai Ruotsin sertin ja cacibin ja Kisusta tuli rotunsa paras ja täten myös Ruotsin muotovalio. Reissu oli ikimuistoinen ja sää suosi meitä toden teolla. Hienot Gällivaren maisemat Dundret-vuorelta!

Kisu Gällivaressa 29.6.2014
Kisu Gällivaressa 29.6.2014 Kuvan ottanut Johanna Martikainen

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s