Piteån näyttely

Piteå, Sweden: Kisu BOB CACIB

Toinen Ruotsin reissu takana ja eipä voi muuta kuin olla taas niin tyytyväinen Kisun käytökseen. Tuomari oli aivan hullaantunut ja tykkäsi tosi paljon Kisun luonteesta. Arvostelu oli huikea. Kisu oli siis rotunsa paras ja sai CACIBIN. Päivä oli mitä kaunein, mutta liian kuuma koirille. Kisu olikin ryhmäkehässä sitä mieltä, että istuminen on paljon parempi asento kuin seisominen. Reissu meni tosi hyvin ja Pohjois-Ruotsi on nyt tutumpi ja on oikein mukavaa seutua. Kiitos Johanna-siskolleni menomatkan aamiaisesta (voitti hotellin aamupalan hyppien keikkuen) ja paluumatkan yösijasta ja tietysti Iiriksen hoitamisesta. Seuraavaksi menemmekin sitten Sawo Show´n ja Helsingin maailmanvoittajaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s