Piteån näyttely

Piteå, Sweden: Kisu BOB CACIB

Toinen Ruotsin reissu takana ja eipä voi muuta kuin olla taas niin tyytyväinen Kisun käytökseen. Tuomari oli aivan hullaantunut ja tykkäsi tosi paljon Kisun luonteesta. Arvostelu oli huikea. Kisu oli siis rotunsa paras ja sai CACIBIN. Päivä oli mitä kaunein, mutta liian kuuma koirille. Kisu olikin ryhmäkehässä sitä mieltä, että istuminen on paljon parempi asento kuin seisominen. Reissu meni tosi hyvin ja Pohjois-Ruotsi on nyt tutumpi ja on oikein mukavaa seutua. Kiitos Johanna-siskolleni menomatkan aamiaisesta (voitti hotellin aamupalan hyppien keikkuen) ja paluumatkan yösijasta ja tietysti Iiriksen hoitamisesta. Seuraavaksi menemmekin sitten Sawo Show´n ja Helsingin maailmanvoittajaan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s