Sawo Show Kuopio 1.-3.8.2014

Kisu EXC3 CQ

Kisu pyörähti Sawo Show’ssa kolmena päivänä. Helle oli kova ja ilman varjoa emme olisi jaksaneet. Joten suuret kiitokset Heidi, Paula, Krista ja Tuija, kun saimme olla teltan varjossa! Oli muutenkin tosi kiva tutustua paremmin kasvotusten. Ja erityiskiitokset Krista sinulle kun handlasit Kisun. Niin upeasti seisoi ryhdissä…ja sunnuntaina Kisu niin iloisesti otti Kristan vastaan pusujen ja hännän heilutuksen kera. Kisu ihastui Kristaan ikiajoiksi!

Kisu sai kaikkina päivinä erinomaisen laatuarvostelun (SA lauantaina ja sunnuntaina), joissa kehuttiin erityisesti Kisun luonnetta, tummia silmiä ja kauniita korvia, päätä ja kaulaa. Myös liikkeet, rakenne ja turkki saivat kehuja. Akitat olivat erittäin hyvätasoisia ja kilpailu oli kovaa. Onnea erityisesti Ranille, uudelle Suomen muotovaliolle! Hienoa! Ja toki Heidi…Mirai! Ihana neiti! Olen niin onnellinen puolestasi! En voi olla mainitsematta tietenkään Katsua, Zeusia ja Yufaa! Kaikilla upea viikonloppu! Seuraavaksi nähdäänkin Helsingissä!

One thought on “Sawo Show Kuopio 1.-3.8.2014

  1. Voi kiitos onnitteluista, taas! Nyt vasta huomasin että täälläkin on Ranskua onniteltu. Parempi huomata myöhään kuin ei milloinkaan. ;)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s