Sawo Show Kuopio 1.-3.8.2014

Kisu EXC3 CQ

Kisu pyörähti Sawo Show’ssa kolmena päivänä. Helle oli kova ja ilman varjoa emme olisi jaksaneet. Joten suuret kiitokset Heidi, Paula, Krista ja Tuija, kun saimme olla teltan varjossa! Oli muutenkin tosi kiva tutustua paremmin kasvotusten. Ja erityiskiitokset Krista sinulle kun handlasit Kisun. Niin upeasti seisoi ryhdissä…ja sunnuntaina Kisu niin iloisesti otti Kristan vastaan pusujen ja hännän heilutuksen kera. Kisu ihastui Kristaan ikiajoiksi!

Kisu sai kaikkina päivinä erinomaisen laatuarvostelun (SA lauantaina ja sunnuntaina), joissa kehuttiin erityisesti Kisun luonnetta, tummia silmiä ja kauniita korvia, päätä ja kaulaa. Myös liikkeet, rakenne ja turkki saivat kehuja. Akitat olivat erittäin hyvätasoisia ja kilpailu oli kovaa. Onnea erityisesti Ranille, uudelle Suomen muotovaliolle! Hienoa! Ja toki Heidi…Mirai! Ihana neiti! Olen niin onnellinen puolestasi! En voi olla mainitsematta tietenkään Katsua, Zeusia ja Yufaa! Kaikilla upea viikonloppu! Seuraavaksi nähdäänkin Helsingissä!

One thought on “Sawo Show Kuopio 1.-3.8.2014

  1. Voi kiitos onnitteluista, taas! Nyt vasta huomasin että täälläkin on Ranskua onniteltu. Parempi huomata myöhään kuin ei milloinkaan. ;)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s