DogEnvi -tutkimuksessa Käpyn kanssa

Kävin Käpyn kanssa Jyväskylässä DogEnvi -tutkimuksessa. Molemmilta otettiin verikoe, ihonäytteet ja saimme myös kotitehtäväksi ottaa lisänäytteitä kotona. Lisäksi Käpy saa GPS-paikantimen kaulaansa viikon ajaksi. Kiitoksena osallistumisesta tutkimukseen saimme sponsorilahjoja, lahjakortin ja tämän upean kuvan. Oli ihana nähdä myös Käpyn Luna-siskoa ja Remu-veljeä. Tutkimuksen jälkeen näin pitkästä aikaan Sari Solantia. Viime kerrasta olikin kulunut aivan liian kauan. On suuri kunnia tuntea niin upea ihminen kuin Sari. Sarilla oli kahdeksan neliviikkoista pentua, ja meinasi kyllä yksi mukaan tarttua. Niin ihania… Kiitos Johanna-siskolleni matkaseurasta!

Käpyn upea kuva! Kuvan ottanut Foto Elukka
Käpyn upea kuva! Kuvan ottanut Foto Elukka

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s