DogEnvi -tutkimuksessa Käpyn kanssa

Kävin Käpyn kanssa Jyväskylässä DogEnvi -tutkimuksessa. Molemmilta otettiin verikoe, ihonäytteet ja saimme myös kotitehtäväksi ottaa lisänäytteitä kotona. Lisäksi Käpy saa GPS-paikantimen kaulaansa viikon ajaksi. Kiitoksena osallistumisesta tutkimukseen saimme sponsorilahjoja, lahjakortin ja tämän upean kuvan. Oli ihana nähdä myös Käpyn Luna-siskoa ja Remu-veljeä. Tutkimuksen jälkeen näin pitkästä aikaan Sari Solantia. Viime kerrasta olikin kulunut aivan liian kauan. On suuri kunnia tuntea niin upea ihminen kuin Sari. Sarilla oli kahdeksan neliviikkoista pentua, ja meinasi kyllä yksi mukaan tarttua. Niin ihania… Kiitos Johanna-siskolleni matkaseurasta!

Käpyn upea kuva! Kuvan ottanut Foto Elukka

Käpyn upea kuva! Kuvan ottanut Foto Elukka

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s