Kisu voi jo paremmin

Kisu leikkauksen jälkeen

Kisu tikkien poiston jälkeen

Kisu säikäytti sitten kunnolla, mutta nyt näyttää jo paljon paremmalta. Kisu on vahva tyttö ja päätti, ettei tässä vielä mihinkään kiire ole. Kisu heräsi toisen leikkauksen jälkeen vähitellen. Aluksi näytti siltä, ettei Kisu selviä. Kisu ei syönyt mitään neljään päivään ja korkea kuume (yli 40) ei laskenut millään, joten menimme uudestaan klinikalle. Kisun veriarvoista selvisi, että punahiutaleita oli vain 21 (viitearvo yli 200) ja hb oli 75, mikä on tietenkin normaalia kahden ison leikkauksen jälkeen. Tulehdusarvot olivat onneksi kunnossa. Kisu sai vahvemmat antibiootit kuumeeseen ja lähdimme kotiin lepäilemään. Kuume alkoi heti seuraavana päivänä laskemaan ja sain syötettyä eläinlääkäristä saatua terveysruokaa kädestä. Kisun vointi alkoi selvästi paranemaan.

Tikkien poistossa Kisu oli jälleen kerran niin ihana potilas. Kaikki kehuivat Kisun luonnetta kultaiseksi. Kun eläinlääkäri halusi nähdä haavan, Kisu kuin olisi tiennyt sen ja meni heti kyljelleen. Verikokeessa istui nätisti ja pusutteli vain näytteenottajaa. Nyt Kisu nauttii kotona kaikesta saamastaan huomiosta takkatulen ääressä ja on päässyt leikkimäänkin Käpyn ja Kodan kanssa. Käpyllä on ollut valtaisa ikävä ”äitiään”, ja voi sitä huulien nuolemista, kun Kisu tulee lähelle. Ensilumi sai Kisun iloiseksi ja ulkona pitää jo kieltää, ettei ala liikaa riehumaan. Tästä voimme mennä vain eteenpäin joulua kohden! Ihana joulu saapuu vihdoin Ikimetsään!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s