Käpy 2-vuotta!

Onnea Käpysemme, tänään saat juhlia 2-vuotis päivääsi. Jokaisen päivän olet viettänyt ottamalla kaiken vastaan rohkeasti, vaikka välillä vähän on jännittänytkin. Et pelkää huomista, sillä olet nähnyt jo eilisen ja elät tätä hetkeä. Sinusta voisi ottaa jokainen mallia, miten elämää eletään. Et turhia jää murehtimaan, jos on sattunut jotain ikävää, vaan jatkat eteenpäin. Häntäsi heiluu aina ja rakastat läheisyyttä. Ihanaa, että saamme olla kanssasi! Kiitos Sanna, Käpy on aivan mahtava!

Elämä on ihanaa!

Elämä on ihanaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s