Käpy 2-vuotta!

Onnea Käpysemme, tänään saat juhlia 2-vuotis päivääsi. Jokaisen päivän olet viettänyt ottamalla kaiken vastaan rohkeasti, vaikka välillä vähän on jännittänytkin. Et pelkää huomista, sillä olet nähnyt jo eilisen ja elät tätä hetkeä. Sinusta voisi ottaa jokainen mallia, miten elämää eletään. Et turhia jää murehtimaan, jos on sattunut jotain ikävää, vaan jatkat eteenpäin. Häntäsi heiluu aina ja rakastat läheisyyttä. Ihanaa, että saamme olla kanssasi! Kiitos Sanna, Käpy on aivan mahtava!

Elämä on ihanaa!
Elämä on ihanaa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s