Käpy Katselmuksessa

AVO 1  Loppukehässä 4/6 (luokassa 31 narttua)
AVO 1
Loppukehässä 4/6 (luokassa 31 narttua)
Käpy sai sinisen ja punaisen nauhan...jee!
Käpy sai sinisen ja punaisen nauhan…jee!

Aivan huikea viikonloppu Käpyn kanssa Paimensukuisten lapinkoirien katselmuksessa. Lauantaina Käpy osallistui geenitestien joukkonäytteenottoon ja nyt odottelemme sitten tuloksia. Sunnuntaina kylmä vesisateinen sää ei meidän menoa lannistanut, vaikka välillä meinasi vilu yllättää. Katselmukseen oli ilmoittautunut huikeat 318 koiraa. Käpyn luokassa oli 31 narttua (2- ja 3-vuotiaat avoimen luokan nartut). Käpy nautti huomiosta ja jaksoi niin upeasti esiintyä. Tuomari Janika Wiksten olikin oikein tyytyväinen Käpyn esiintymiseen. Käpy sai sinisen nauhan ja pääsi jatkoon. Jatkossa oli 18 narttua, joista tuomari poimi edelleen 10 jatkoon. Näistä tuomari antoi kuudelle punaisen nauhan, mikä oli pääsylippu loppukehään. Käpy oli jatkossa! Jee! Loppukehässä päivän tuomarit laittoivat koirat järjestykseen ja Käpy sijoittui upeasti neljänneksi. Kiitos Sanna upeasta elämänkumppanista! Oli mahtava tavata myös Käpyn emän Kuuran perhe ja kolme siskoa: Nasu, Luna ja Matta. Käpy kuulema muistuttaa emäänsä paljon niin luonteeltaan kuin ulkonäöltään.

“Nätti nartun kokonaisuus. Sievä pää, jossa saisi olla stoppia enemmän. Hyvä ylälinja. Kauttaaltaan rakentunut hyvin. Hyvä eturinta. Liikkuu erittäin mallikkaasti. Hyvä turkki. Purenta ok.”

Käpyn ilme... Ihana Käpy!

Sijoitus 4.
Sijoitus 4.
Käpy jaksoi todella upeasti seisoa!
Käpy jaksoi todella upeasti seisoa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s