Käpy Katselmuksessa

AVO 1  Loppukehässä 4/6 (luokassa 31 narttua)

AVO 1
Loppukehässä 4/6 (luokassa 31 narttua)

Käpy sai sinisen ja punaisen nauhan...jee!

Käpy sai sinisen ja punaisen nauhan…jee!

Aivan huikea viikonloppu Käpyn kanssa Paimensukuisten lapinkoirien katselmuksessa. Lauantaina Käpy osallistui geenitestien joukkonäytteenottoon ja nyt odottelemme sitten tuloksia. Sunnuntaina kylmä vesisateinen sää ei meidän menoa lannistanut, vaikka välillä meinasi vilu yllättää. Katselmukseen oli ilmoittautunut huikeat 318 koiraa. Käpyn luokassa oli 31 narttua (2- ja 3-vuotiaat avoimen luokan nartut). Käpy nautti huomiosta ja jaksoi niin upeasti esiintyä. Tuomari Janika Wiksten olikin oikein tyytyväinen Käpyn esiintymiseen. Käpy sai sinisen nauhan ja pääsi jatkoon. Jatkossa oli 18 narttua, joista tuomari poimi edelleen 10 jatkoon. Näistä tuomari antoi kuudelle punaisen nauhan, mikä oli pääsylippu loppukehään. Käpy oli jatkossa! Jee! Loppukehässä päivän tuomarit laittoivat koirat järjestykseen ja Käpy sijoittui upeasti neljänneksi. Kiitos Sanna upeasta elämänkumppanista! Oli mahtava tavata myös Käpyn emän Kuuran perhe ja kolme siskoa: Nasu, Luna ja Matta. Käpy kuulema muistuttaa emäänsä paljon niin luonteeltaan kuin ulkonäöltään.

”Nätti nartun kokonaisuus. Sievä pää, jossa saisi olla stoppia enemmän. Hyvä ylälinja. Kauttaaltaan rakentunut hyvin. Hyvä eturinta. Liikkuu erittäin mallikkaasti. Hyvä turkki. Purenta ok.”

Käpyn ilme... Ihana Käpy!

Sijoitus 4.

Sijoitus 4.

Käpy jaksoi todella upeasti seisoa!

Käpy jaksoi todella upeasti seisoa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s