Lukukoira -projekti käynnistyi

Käpy kirjastolla lukukoirana
Käpy kirjastolla lukukoirana Kuva: Tuomo Lindfors
Kisu valmiina kuuntelemaan...
Kisu valmiina kuuntelemaan… Kuva: Tuomo Lindfors

Iisalmen kaupunginkirjaston Lukukoira -projekti on käynnistynyt upeasti. Kisu ja Käpy pääsivät jo ensimmäiselle koekäynnille. Samalla otettiin kuvat julisteita ja mainoksia varten. Lukukoirahuiviin tulee vielä virallinen logo ja teksti “Kirjaston lukukoira”. Kisun ja Käpyn lisäksi lukukoirana toimii espanjanvesikoira Ooda. Kerran viikossa kaikillä ikään katsomatta on mahdollisuus varata 15 minuutin aika lukukoiralle. Kisun, Käpyn ja Oodan tehtävänä on nimenomaan kuunnella. Toiminta alkaa virallisesti elokuussa Ihmeiden illassa ja kestää tältä näkymin ainakin kesään asti. Olen niin äärimmäisen tyytyväinen Kisun ja Käpyn luonteisiin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s