Lukukoira -projekti käynnistyi

Käpy kirjastolla lukukoirana

Käpy kirjastolla lukukoirana Kuva: Tuomo Lindfors

Kisu valmiina kuuntelemaan...

Kisu valmiina kuuntelemaan… Kuva: Tuomo Lindfors

Iisalmen kaupunginkirjaston Lukukoira -projekti on käynnistynyt upeasti. Kisu ja Käpy pääsivät jo ensimmäiselle koekäynnille. Samalla otettiin kuvat julisteita ja mainoksia varten. Lukukoirahuiviin tulee vielä virallinen logo ja teksti ”Kirjaston lukukoira”. Kisun ja Käpyn lisäksi lukukoirana toimii espanjanvesikoira Ooda. Kerran viikossa kaikillä ikään katsomatta on mahdollisuus varata 15 minuutin aika lukukoiralle. Kisun, Käpyn ja Oodan tehtävänä on nimenomaan kuunnella. Toiminta alkaa virallisesti elokuussa Ihmeiden illassa ja kestää tältä näkymin ainakin kesään asti. Olen niin äärimmäisen tyytyväinen Kisun ja Käpyn luonteisiin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s