Käpyn ja Remun treffit

Käpy ja Remu onnistuneiden treffien jälkeen

Käpy ja Remu onnistuneiden treffien jälkeen

Käpysemme aloitti juoksut yllättäen hieman odotettua aikaisemmin. Onneksi saimme kaikki terveystulokset ajoissa selville. Pompen taudin ja Prcd-PRA:n osalta pennuista tulee terveitä. DM:n suhteen Käpy on kantaja, mutta Remu on terve, joten pennuista voi tulla tämän sairauden osalta joko terveitä tai kantajia (ei vaikuta elämään).  Käpy suuntasi viime viikonloppuna eka kerran Remun luokse. Rakkaus roihusi heti. Käpy tuntui olevan valmis heti mihin tahansa ja Remu tiesi, mistä on kyse. Käpy kuitenkin päätti antaa Remun touhuta vain tiettyyn pisteeseen asti..”Ei herkkua mahan täydeltä”. Odottelimme muutaman päivän ja parin hyvän tuttavani avustukselle sain vinkkiä siitä, milloin kannattaa lähteä. Ja hyvinhän se sitten meni, vaikka Käpy aluksi huusi kuin viimeistä päivää, kun alkoi tapahtua. Aivan ihana pariskunta!  Toivottavasti saamme ikimetsään uusia elämänalkuja. Suomenlapinkoiran pentuja näin odotetaan syntyvän lokakuussa. Tervetuloa käymään, soittele tai kirjoittele, niin kerron lisää yhdistelmästä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s