Chiara Kajaanin KV:ssa Rop-pentu

Käväisin Chiaran kanssa Kajaanin KV näyttelyssä. Oli ihana nähdä muita bordercollieihmisiä ja koiria tietysti. Chiaralle Kajaanin pallohalli oli aivan uudenlainen tuttavuus, mutta upeasti se meni. Alkuihmettelyjen jälkeen muut koirat olivat lähes ilmaa ja Chiara keskittyi erinomaisesti siihen, mitä tulimme sinne tekemään. Tuomari kehui kovasti Chiaraa ja antoi kunniapalkinnon. Chiaran ollessa ainut pentuluokassa, Chiarasta tuli rotunsa paras pentu. Kokemus oli hieno ja tästä on hyvä jatkaa!

chiara-rop-pentu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s