Chiara Kajaanin KV:ssa Rop-pentu

Käväisin Chiaran kanssa Kajaanin KV näyttelyssä. Oli ihana nähdä muita bordercollieihmisiä ja koiria tietysti. Chiaralle Kajaanin pallohalli oli aivan uudenlainen tuttavuus, mutta upeasti se meni. Alkuihmettelyjen jälkeen muut koirat olivat lähes ilmaa ja Chiara keskittyi erinomaisesti siihen, mitä tulimme sinne tekemään. Tuomari kehui kovasti Chiaraa ja antoi kunniapalkinnon. Chiaran ollessa ainut pentuluokassa, Chiarasta tuli rotunsa paras pentu. Kokemus oli hieno ja tästä on hyvä jatkaa!

chiara-rop-pentu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s