Chiaran Kauhavan näyttely

Ensimmäinen virallinen näyttely meni yli odotusten :-) Kauhavan ryhmänäyttelyssä oli ihan mukava määrä koiria eli 20 bordercollieta, joista narttuja oli 15. Junior-luokassa oli kuusi nuorta neitoa, joista Chiara sijoittui toiseksi saaden erinomaisen laatuarvostelun ja SA:n. Paras narttu kehässä Chiara sijoittui kolmanneksi ja sai upeasti vara-sertin. En voi muuta sanoa kuin, että Chiara hoiti homman kotiin luontaisen ja upean käytöksensä ansiosta. Parasta reissussa oli Chiaran pentusisarusten tapaaminen. Aivan ihana Rölli-veli ja Amelia-sisko. Oli mahtava vaihtaa kuulumisista! Kiitos Leea ja Uffe vielä ihanasta leivästä!

chiara-jun-kauhava

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s