Chiaran Kauhavan näyttely

Ensimmäinen virallinen näyttely meni yli odotusten :-) Kauhavan ryhmänäyttelyssä oli ihan mukava määrä koiria eli 20 bordercollieta, joista narttuja oli 15. Junior-luokassa oli kuusi nuorta neitoa, joista Chiara sijoittui toiseksi saaden erinomaisen laatuarvostelun ja SA:n. Paras narttu kehässä Chiara sijoittui kolmanneksi ja sai upeasti vara-sertin. En voi muuta sanoa kuin, että Chiara hoiti homman kotiin luontaisen ja upean käytöksensä ansiosta. Parasta reissussa oli Chiaran pentusisarusten tapaaminen. Aivan ihana Rölli-veli ja Amelia-sisko. Oli mahtava vaihtaa kuulumisista! Kiitos Leea ja Uffe vielä ihanasta leivästä!

chiara-jun-kauhava

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s