Käpyn ja Siriuksen treffit onnistui!!

Kylläpä oli mukava vierailu Siriuksen luona tänään! Käpy rakastui välittömästi Siriukseen, joka herrasmiehen elein otti vastaan Käpyn suukotellen tyylikkään hillitysti. Sirius kuitenkin pian huomasi tilanteen olevan otollinen ja jätti flirttailut vähemmälle ja ryhtyi totisiin puuhiin. Käpy luotti selvästi Siriuksen otteisiin ja ei mennyt kuin hetki, he olivat onnellisesti ”yhtä” 20 minuutin ajan. Käpy sen verran kiepsautti itseään, että pötkötteli lopulta Siriuksen suojassa. Sirius seisoi rauhallisesti, pesi Käpyn korvat ja suukotteli. Jos kaikki menee hyvin loppuun asti, uusia ikimetsäläisiä odotetaan syntyvän syyskuun puolen välin jälkeen. Yhdistelmään voit tarkemmin tutustua täältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s