Käpyn ja Siriuksen treffit onnistui!!

Kylläpä oli mukava vierailu Siriuksen luona tänään! Käpy rakastui välittömästi Siriukseen, joka herrasmiehen elein otti vastaan Käpyn suukotellen tyylikkään hillitysti. Sirius kuitenkin pian huomasi tilanteen olevan otollinen ja jätti flirttailut vähemmälle ja ryhtyi totisiin puuhiin. Käpy luotti selvästi Siriuksen otteisiin ja ei mennyt kuin hetki, he olivat onnellisesti “yhtä” 20 minuutin ajan. Käpy sen verran kiepsautti itseään, että pötkötteli lopulta Siriuksen suojassa. Sirius seisoi rauhallisesti, pesi Käpyn korvat ja suukotteli. Jos kaikki menee hyvin loppuun asti, uusia ikimetsäläisiä odotetaan syntyvän syyskuun puolen välin jälkeen. Yhdistelmään voit tarkemmin tutustua täältä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s