Legendat ikiomiin koteihinsa

Olipa kerran viisi legendaa… He kasvoivat Ikimetsässä telmien, tutkien, syöden ja nukkuen. Välillä otettiin mittaa toisistaan, mutta pusujakaan ei unohdettu. Kylki kyljen usein nukahdettiin masu täynnä maitoa. Viikot kuluivat ja jokainen alkoi etsiä omia polkujaan. Keskustelua käytiin kuka olisi halukas minnekin. Pakkasukko oli ollut jo jonkin aikaa huolissaan etelän liian lämpimistä talvista, joten hän päätti lähteä Helsingin kaupungin vilkkeeseen. Nukkumatti taas tiesi, miten tärkeää on huolehtia lasten unesta ja pitää huoli, ettei kukaan eksy. Näin Kuopio tuntui ainoalta oikealta paikalta. Joulupukki halusi tänä vuonna yllättää saapuvansa hieman aikaisemmin. Pielavedellä hän tietääkin olevan pari lasta, jotka varmasti ilahtuisivat tästä. Hammaskeijun siivet lentävät kohti Nilsiää. Siellä iso joukko odottaa jo häntä innoissaan. Sitten pääsiäispupu… rohkeasti päätti ottaa vastuun porotokasta huolehtimisesta. Kuono kohti Suomen Käsivartta! Paljon tuntui olevan kysymyksiä Käpy-emälle, jotta maailmalla sitten pärjäisi. Nämä legendat hoitavat varmasti hommansa. Hyvää matkaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s