Chiaralle RTK1

Olipas tapahtumarikas viikonloppu Tampereella Johannan luona. Kolmet rallytokokisat, joista saatiin ihan mukavat tulokset. Minulla ohjaajana on vielä paaaaaljon opittavaa, miten saisin saman vireen kehän sisälle kuin kehän ulkopuolella on. Kymmenen pisteen virhe (mitä en edes tajunnut) tiputti pisteitä, mutta saimme silti hienosti 89 pistettä. Toisesta kisasta irtosi 93 pistettä kahden uusimisen (Chiara meni maahan kun piti istua ja spiraalin lopussa halusi tulla eteen…) ja pienen ohjaajavirheen vuoksi. Tulos toi Chiaralle koulutustunnuksen RTK 1.

Viimeinen kisa oli kisattava avoimessa ja sehän pisti vatsan sekaisin. Ennen kehää harjoiteltiin istumasta seisominen ja eteentuloa ilman apuja. Hyppyä ei päästy harjoittelemaan ja niinhän siinä kävi, että se piti uusia. Muut pisteet lähti sitten vinosta sivuasennosta, laajoista kaarista ja apuaskeleesta. Mutta upeasti 84 pistettä.

RTK1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s