Noelille PAIM-T

Noel kävi paimennustaipumuskokeessa 19.5. Savonlinnassa. Tuomarina oli Mari Mörkö. Upeastihan se meni, hienoa työtä Markus ja Noel. Noel sai arvosanaksi hyvä. “Noel lähestyy haukkuen, irtoaa hetkittäin, mutta ei pysy tasapainossa. Ehkä poispäin-ajotyyppinen. Sosiaalisuus ihmisiä ja koiria kohtaan kunnossa, samoin ääniherkkyys ja suhde ohjaajaan.”

Noel on tehnyt myös upeaa koira-avusteista työtä kevään aikana. Noel on todella rauhallinen ja äärimmäisen ystävällinen ihmisiä kohtaan, ja se lukee tarkasti ihmisiä. Se mitottaa omaa olemistaan ihmiseen ja lähestyy kauniisti sekä pystyy rauhottumaan, vaikka vilskettä olisi enemmänkin ympärillä. Teet Sara korvaamatonta työtä Noelin kanssa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s