Welcome to Finland Juno!

Tervetuloa Suomeen Juno! Ensimmäinen yö takana. Juno matkusti Jarmon kanssa Gdanskista Suomeen lentokoneella. Lentoa odotellessa Juno otti rennosti ja seuraili ihmisiä kaikessa rauhassa. Lentokonematka meni nukkuen. Kentällä olin vastassa Chiaran ja Essin kanssa. Voi sitä iloa kaikkien osalta. Pikku häntä heilui niin vimmatusti ja Chiara otti Junon vastaan nätisti. Automatka Tampereen kautta Iisalmeen meni nukkuen, seurailen Essin sylistä maisemia ja leikkien. Tampereella Juno kävi tutustumassa tulevaan sijoituskotiinsa ja Vaniin. Kisu ja Käpy ottivat Junon vastaan pusujen ja hännän heilutusten kera. Yöllä parin tunnin hepulin jälkeen uni maistui kuusi tuntia putkeen. Aamuruoka masuun, ja pissi ja kakka ulos.

Kiitos Ania! Aivan ihana tyttö, mikä nappisilmä… Viva La Tia Black Velvet. Isänä upea CeeJay, Alderaan Here I Am ja emänä kaunis Reese ,Viva La Tia I Am Legend By Simaro. Ja mikä ihaninta, Toto on tämän neidin isoukki.

Welcome to Finland Juno! Juno traveled with Jarmo from Gdansk to Finland by airplane. While waiting for the flight, Juno relaxed and followed the people in peace. A smart little girl decided to sleep the whole flight. Me, Essi, Johanna, Vani, Käpy and Kisu fell in love with her immediately. Juno is so lovely and brave.

Thank you Ania so much for this charming girl, Viva La Tia Black Velvet. The father is gorgeous CeeJay, Alderaan Here I Am and the mother is beautiful Reese, Viva La Tia I Am Legend By Simaro. The most wonderful thing is that Toto is the big grandpa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s