Juno aloitti pelastuskoiratreenit!

Juno, aivan HUIPPUA! Juno osallistui Tampereen seudun etsintäkoirat ry:n pääsykokeisiin viikonloppuna ja kuinkas kävikään… Juno valittiin alkeiskurssille! Niin fiksu, harkitsevainen ja kaikkia ihmisiä rakastava tyttö ❤️. Ensimmäiset luennot ja treenit takana ja eikun kuono kohti tulevaa!

Juno, Viva La Tia Black Velvet, our brave and lovely girl has been selected for the TSE ry (Search dogs in the Tampere region) beginners course ❤️Thank you Ania for this amazing girl! Thank you Johanna for taking Juno to the entrance exam! 

Juno… always so happy!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s