Ikimetsässä tapahtuu…

Ikimetsän ihme eli Ruska-tyttönen asustelee täällä Ikimetsän lähettyvillä Iinan ja Jukan ilona. On ihana saada seurata tämän reippaan, hyvin itsevarman, mutta niin sydämellisen koiranalun elämää. Elämä Ikimetsässä on rauhallista ja oleskelemme lähinnä kotioloissa, kuten meistä kaikki poikkeusajan vallitessa. Tärkeimpiä elämässä ovatkin lähimmäiset ja oma rakas perhe.

Ikimetsän joukko on kasvanut. Meidän iloksi on muuttanut Viktor ja Riona. Viktor saapui meille maaliskuussa 2020. Kiitos Ella, kun saimme seurata näiden neljän veljeksen kehitystä alusta saakka. Viktor, meidän kingi. Viktorista tuli heti osa laumaamme, ja Viktor löytyikin usein koirien kainalosta. Syksyllä sattumalta huomasin, että kaunis valkoinen tyttöpentu etsii omaa rakastavaa kotia. Olin salaa Viktorin kanssa jo pohtinut, että kissakaveri olisi varmasti mukava. Kiitos Ira, kun annoit Rionan perheeseemme. Riona muutti lokakuussa 2020 meille. Nimensä mukaisesti tämä valkoinen kuningatar on sulattanut jokaikisen sydämet, kuten Viktorkin teki. Koiralauma tuli Rionalle hyvin nopeasti turvalliseksi. Yhteiselo sujuu täällä paremmin kuin voi toivoa. Aika vaan tahtoo mennä kuin siivillä. Tänä vuonna Kisukin täyttää jo kymmenen vuotta ja Käpy kahdeksan vuotta. Tärkeintä on edetä päivä kerrallaan ja nauttia hetki hetkeltä. Jokainen aamu on uusi ihme! Mikä onkaan ihanampaa tässä elämässä kuin se, ettei tiedä mitä metsän uumenista päivän aikana löytyy.

Kisu ja Riona tammikuussa 2021

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s