Riona 1-vuotias

Onnea Riona ❤️ , tänään on syntymäpäiväsi! Kaunis Riona kävi eilen terveystarkeissa. Hieman jänskätti, mutta sydänkuuntelu, ultrat ja verikoe onnistuivat hyvin. Munuais-ja sydänultrat normaalit, FeLV ja FIV negatiiviset ja veriryhmä A, eli kaikki kunnossa,

Viikko sitten käytiin myös Studio Kiurun Kuvassa. Karvanlähdöstä huolimatta Piia ammattitaidolla otti upeita kuvia Rionasta ja Viktorista. Kiitos Piia, tulemme studioosi takuulla uudestaan… toivottavasti jo tänä syksynä 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s