Kuopion kissanäyttely

Misa ja minä starttasimme kissanäyttelyt Kuopiossa 25.-26.9.2021. Täytyy kyllä sanoa, että olipa huima kokemus. Kissanäyttelyn järjestäjiltä sain erinomaista tietoa ja apua, miten toimia ja missä. Oman häkkipaikan etsiminen jo itsessään oli jännittävää. Ensin kokosin pöydälle häkin, mikä olikin yllättävän iso. Sinne mahtui kaikki mukaan ottamani tavarat: peti, viltti, pissipaikka, juoma-astia ja leluja. Misa meni häkkiin reippaasti ja jäi katselemaan meininkiä sillä aikaa, kun kävin etsimässä oikea tuomaripöydän.

Paikalta löytyi myös oikein ihana myyjä, jolta sain ostettua viltin häkin päälle ja numerolapulle ihanan pienen olkalaukun. Sain kädessä pyörivän puhelimeni siihen kätevästi. Misaa jännitti, mutta eka näyttelyksi en voi muuta kuin kehua neidin käyttäytymistä. Molempina päivinä tuomarit ihastuivat Misaan. Misa oli laatuarvostelussa excellent. Sunnuntaina päästiin lisäksi harjoittelemaan Tuomarin paras pentu -kehään. Misa tuli kolmanneksi hieman liian sileän turkin vuoksi. Toivotaan, että pentukarvan vaihtuessa turkki muuttuu enemmän karheammaksi kuten siperiankissalla kuuluu olla.

Innolla odotan jo ensi viikon Tampereen Lemmikki-messuja, missä Misa on mukana näyttelyssä sekä lauantaina että sunnuntaina. Rionan poisjääminen harmittaa kovasti, sillä luulin Rionan olevan jo tässä vaiheessa kantava. Kiimaa ei vaan nyt tule, kun sitä odottaa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s