Rionan ensimmäiset kissanäyttelyt

Riona pääsi vihdoin kauan odotettuun kissanäyttelyyn joulukuussa. Moneen ehdittiin ilmoittautua tätä ennen, mutta tämän poikkeuksellisen tilanteen vuoksi näyttelyt on peruttu. Innolla jo odotimme seuraavaan näyttelyyn pääsemistä tammikuussa, mutta muuttuneen tilanteen vuoksi sekin on jouduttu perumaan.

Mutta nyt Kempeleen näyttelyjen tuloksiin. Riona oli ensimmäistä kertaa kodin ulkopuolella. Riona oli todella jännittynyt ja halusikin suojaan omaan häkkiin. Sylissä se takertui paitaan ja näyttelyasentoon nostaminen oli haastavaa. Onneksi Heli ja Ronja auttoivat minua, niin saimme molemmat itseluottamusta. Ja mikä ihaninta, sain tavata Viktorin isän Herculeksen livenä. Niin upea herrasmies, wau! Rionan näyttelyt menivät lopulta tosi hyvin, varsinkin sunnuntaina sain Rionan oikeaan näyttelyasentoon ja Riona oli tosi rennosti siinä. Riona sai erinomaiset arvostelut ja kehuja luonteesta. Jatkoon ei päästy, kun kotiläksyksi tuli harjoitella kissan turkin laittamista näyttelykuntoon. Mutta tästäpä sitä opitaan pikkuhiljaa tätä kissojenkin näyttelymaailmaa. Toivotaan, että kevään aikana pääsemme Rionan ja myös Misan kanssa uusiin näyttelyihin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s