Ruskan terveystulokset

Eipä olisi voinut olla ihanampi joululahja! Ruska kävi luustokuvissa joulun alla. Ruskalta kuvattiin selkä, olat, kyynärät, lonkat ja etutassu. Etutassussa on ollut Ruskan mielestä jotain häikkää, kun on aika ajoin kirputtanut. Mitään ei ole kuitenkaan löydetty eli tassussa ei ole luustomuutoksia, ei ihottumaa eikä kipua. Karvan väri on muuttunut hieman punertavammaksi. Jospa vaiva menisi pian ohi. Mutta aivan mahtavat tulokset: VA0 ja LTV0, kyynärnivelet 0/0, lonkat B/B, polvet 0/0 ja olkanivelet terveet!!! Nyt vaan sitten jännitetään keväällä tulevaa silmäpeilausta. Kaiken kukkuraksi luonne on kuin kultaa! Kiitos Iina ja Jukka <3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s