Aikuinen bordercollie etsii aktiivista ja rakastavaa kotia

Joskus elämän tuulet vie polkuja eteenpäin niin, että on aika muutoksille. Aikuinen bordercollie kaipaa omaa loppuelämän kotia ❤️ Kodin tulee tarjota aktiivista rodulle tyypillistä säännöllistä toimintaa (agility, pk-laji, vepe, pelastustoiminta, paimennus tai muu laji). Pelkäksi sohvakoiraksi tai lapsiperheen lemmikiksi tämä upea rodun edustaja ei sovi. Hän kaipaa sitä ikiomaa ihmistä, jolta saa tarvittavan huomion ja ajan. Iso lauma ei sovi hänelle. Oman kodin tulisi löytyä mieluummin maalta tai omakotitalosta, missä on omaa pihaa juosta vapaana. Kaipaa säännöllistä vapaana juoksemista luonnossa.

Kyseessä on 3-vuotias narttu, jolla on pohjakoulutus ja kokemusta agilitystä ja hausta. Luonteeltaan herkkä, nopea ja energinen ja ihmistä rakastava yksilö. Erittäin suuri taistelutahto. Reagoi herkästi liikkeisiin eli on taipumusta paimentaa. Tarvitsee kokeneen ihmisen, jolla on tietotaitoa palvelus- ja paimenkoiran käyttäytymisestä. Rakastaa uimista ts. asuu kesät järvessä.

Jos etsit elämääsi aktiivista harrastuskoiraa, johon olet valmis sitoutumaan koiran loppuelämän ajan ja panostamaan koulutukseen, laita esittelysi minulle sähköpostitse ikimetsan@gmail.com. Kerro mahdollisimman tarkasti, mihin tarkoitukseen etsit koiraa ja millaista kotia olet tarjoamassa. Luen minulle tulleet postit huolella ajatuksen kanssa, jonka jälkeen otan yhteyttä takaisin päin. Kerron tässä vaiheessa tarkempia tietoja koirasta ja sovimme mahdollisesta tapaamisesta ja jatkosta.