Kevään auringonsäteet

Torstai on toivoa täynnä… näin olen usein kuullut sanottavan. Maaliskuun 30. päivä aurinko alkoi jo heti ensimmäisillä säteillään valaisemaan huonettani. Ruska oli läähätellyt edellisestä illasta saakka. Yö oli kuitenkin ollut suhteellisen levollinen. Aamulla laitoin viestiä Iinalle, että voip olla, että tapahtuu tännään tai voep olla tapahtumatta. Ruskan avautumisvaihe oli hyvin hiljainen. Päätin kuitenkin jäädä töistä kotiin seuraamaan tilannetta. Kahvia hörppiessäni seurasin, kun Ruska siirsi takapuoltaan hassusti ja jäi aina paikoilleen. Homma näytti sen verran oudolle, että päätin herättää kätilön ja Iinalle ilmoitin, että lähtee vaan ajelemaan tänne päin.

Puhelun jälkeen ehdin kävellä pentulaatikolle, niin Ruska ponnisti ensimmäistä pentua voimakkaasti. Menin viereen ja ensimmäinen pienokainen oli maailmassa klo 9.30. Päivän aikana klo 14.30 mennessä Ruska synnytti kahdeksan pentua, joista viimeisen jouduimme lähettämään enkelinä toiselle matkalle. Kiitos Hannele, sanat eivät riitä kertomaan suuresta avusta ja neuvoista. Kiitos Iina, kun pääsit mukaan synnytykseen tukemaan Ruskaa.

Kolme tyttöä ja neljä poikaa ovat nyt tuhisseet pian kolme viikkoa Ruskan uskomattoman rakkauden täyteisesssä hoidossa. Kaikilla on oma koti jo odottamassa. Vuoden aikana oli todella paljon kyselijöitä, joista osa oli löytänyt oman uuden perheenjäsenensä toisaalta. Kaikki kodit eivät kuitenkaan saaneet tästä pentueesta sitä omaansa… :-( Onnea kaikille oman perheenjäsenen etsintään. Mutta tässä he nyt ovat: Ikimetsän Pajunkissa, Ikimetsän Hiirenkorva, Ikimetsän Varsankavio, Ikimetsän Sudenmarja, Ikimetsän Kotkansiipi, Ikimetsän Ketunleipä ja Ikimetsän Karhunruoho. Pohjolan Lumous sai aikaan nämä uudet auringonsätein saattelemat elämät.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s