Apilapolun asukkaat

IMG_9538Ikimetsän uumenista löytyy pieni apilapolku, jonka varrella asustaa pieniä metsän asukkaita. Poluille oman tassun jälkensä ovat jättäneet Toffee, Nasu ja Nero. Toffee muutti yhdessä Lakritsin kanssa Turusta Aniaras marsulasta kotiimme. Kiitos Katja aivan ihanista kavereista. Iiris sai vihdoin omat ikiomat lemmikkinsä, joita saa hoitaa sydämensä kyllyydestä. Toffee valitettavasti siirtyi liian aikaisin ikiniityille.

Apilapolulle kipittivät rottatytöt Nasu ja Nero kesäkuussa 2016. Voi sitä vilskettä, kun sille päälle satutaan. Nämä ihastuttavat tytöt olivat ihmisrakkaita ja ystävällisiä tutkijoita. Haimme tyttöset Janinalta, Ratazana´s rottalasta. Kiitos! Nyt Nasu ja Nero vikeltävät rottamaiseen tyyliinsä ikiniityillä <3

Toukokuussa 2018 Iiris sai uudet Apilapolun asukkaansa, kun Coco, Haru ja Suki muuttivat meille. Coco ja Haru haettiin Helsingistä saakka Elinalta Valkyria´s rottalasta. Kiitos Elina hyvistä ohjeista ja yhteistyöstä. Paluumatkalla kumppaniksi liittyi Suki Vagabond´s rottalasta Vaajakoskelta. Kiitos Mirja tästä pienestä kiharakarvaisesta tytöstä! Kolmen kopla oli heti keskenään sovussa ja pitävätkin nyt toisistaan hyvää huolta.

Voit tutustua jokaiseen erikseen alla olevien linkkien kautta:

Aniaras Mango “Lakritsi”

Aniaras Curly Carla “Toffee”

Ratazana´s Black Velvet

Ratazana´s Blue Moon

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s