Legendat 2-vuotiaita!

Onnea 2-vuotiaille Legendoille!!! Ikävä on sitä päivää, kun te synnyitte. Voi sitä tuoksua ja nuuhkutusta… Maitobaarin antimet ovat kantaneet pitkälle. Teistä on kasvanut valtavan kauniita ja komeita koiria, mutta ennen kaikkea tyytyväisiä! Teillä kaikilla on maailman paras koti!

Juno aloitti pelastuskoiratreenit!

Juno, aivan HUIPPUA! Juno osallistui Tampereen seudun etsintäkoirat ry:n pääsykokeisiin viikonloppuna ja kuinkas kävikään… Juno valittiin alkeiskurssille! Niin fiksu, harkitsevainen ja kaikkia ihmisiä rakastava tyttö ❤️. Ensimmäiset luennot ja treenit takana ja eikun kuono kohti tulevaa!

Juno, Viva La Tia Black Velvet, our brave and lovely girl has been selected for the TSE ry (Search dogs in the Tampere region) beginners course ❤️Thank you Ania for this amazing girl! Thank you Johanna for taking Juno to the entrance exam! 

Juno… always so happy!

PAIM-T Hippa :-)

Olipa ihana päivä tänään Hilman ja Hipan kanssa Vehmersalmella.  Kuttukuun tilalla oli aivan ihana vastaanotto ja porukka, niin kaksi- ja nelijalkaiset :-) Yksitoista koirakkoa odotti suoritusjärjestyksen arvontaa jännittyneenä, ja meille napsahti 8. vuoronumero. Seurasimme eka porukan suorituksia, ja täytyy kyllä sanoa, että oli huikeaa nähdä eri rotuisten koirien toimintaa paimennustaipumustestissä. Testin ylituomarina toimi niin valoisa Sinikka Kumpusalmi. Uskomaton taito lukea koirien ja lampaiden käytöstä. Opin tänään niin paljon!

Mutta sitten itse Hipan suoritukseen… Hippa otti vastaan kaikki koirat ja ihmiset häntä heiluen vastaan. Lampaita Hippa näki elämänsä ensimmäistä kertaa. Eipä olisi taipumustesti voinut mennä paremmin. Sinikka antoi todella laajan ja antoisan palautteen Hipan toiminnasta ja luonteesta. Sinikka ja Hilma pystyivät vain kävelemään ja nautiskelemaan, kun Hippa itse tarjosi tasapainoittamista ja teki työtä tosi rauhallisesti ja tyylikkäästi. Hippa on tuumiskelija ja nuoresta iästä huolimatta käytöksessä oli vanhan koiran arvokkuutta. Laumaa lähestyminen oli hyvin harkitsevaa hyvällä tavalla. Hippa on työkoira-ainesta.

Welcome to Finland Juno!

Tervetuloa Suomeen Juno! Ensimmäinen yö takana. Juno matkusti Jarmon kanssa Gdanskista Suomeen lentokoneella. Lentoa odotellessa Juno otti rennosti ja seuraili ihmisiä kaikessa rauhassa. Lentokonematka meni nukkuen. Kentällä olin vastassa Chiaran ja Essin kanssa. Voi sitä iloa kaikkien osalta. Pikku häntä heilui niin vimmatusti ja Chiara otti Junon vastaan nätisti. Automatka Tampereen kautta Iisalmeen meni nukkuen, seurailen Essin sylistä maisemia ja leikkien. Tampereella Juno kävi tutustumassa tulevaan sijoituskotiinsa ja Vaniin. Kisu ja Käpy ottivat Junon vastaan pusujen ja hännän heilutusten kera. Yöllä parin tunnin hepulin jälkeen uni maistui kuusi tuntia putkeen. Aamuruoka masuun, ja pissi ja kakka ulos.

Kiitos Ania! Aivan ihana tyttö, mikä nappisilmä… Viva La Tia Black Velvet. Isänä upea CeeJay, Alderaan Here I Am ja emänä kaunis Reese ,Viva La Tia I Am Legend By Simaro. Ja mikä ihaninta, Toto on tämän neidin isoukki.

Welcome to Finland Juno! Juno traveled with Jarmo from Gdansk to Finland by airplane. While waiting for the flight, Juno relaxed and followed the people in peace. A smart little girl decided to sleep the whole flight. Me, Essi, Johanna, Vani, Käpy and Kisu fell in love with her immediately. Juno is so lovely and brave.

Thank you Ania so much for this charming girl, Viva La Tia Black Velvet. The father is gorgeous CeeJay, Alderaan Here I Am and the mother is beautiful Reese, Viva La Tia I Am Legend By Simaro. The most wonderful thing is that Toto is the big grandpa.