Legendat

Ikimetsä on täynnä tarinoita. Metsään saapui viisi legendaa, joilla on oma sankaritarinansa. Nämä legendat ovat yhdistäneet voimansa ja pitävät varmasti huolen siitä, että Ikimetsässä kaikilla on hyvä olla. Metsässä voit pysähtyä ihailemaan pakkasukon kuurankukkia tai löytää pääsiäispupun piilottamia yllätyksiä. Illalla voit istahtaa vaikka kannon nokkaan ja ihailla nukkumatin unihiekasta muovailtuja taideteoksia. Hammaskeijun keijupöly pitää sinut terveenä. Antaminen ja vastaanottaminen ovat taitoja, joista joulupukki pitää huolen. Kun pidät silmät auki, näet pieniä ihmetyksen aiheita siellä ja täällä.

Käpyn ja Siriuksen pennut syntyneet 24.9.2017

Ikimetsän Pakkasukko

Kuono hieman huuruisena tämä musta poika tulla tupsahti Ikimetsään klo 8.43. Hieman kieltämättä tuli kiirus, sillä Käpy oli aloittanut supistukset vain puolta tuntia ennen pienen syntymää. Poika kylmänviileästi otti itselleen kunnian avata maitobaarin ja pian suupieliä koristi maitoviikset kuin pakkasukolla konsanaan. Painoa tällä komeudella oli 377 grammaa.

Ikimetsän Hammaskeiju

Musta kuin hammaspeikko, mutta kimaltaen seuraavaksi tuli tämä tyttö klo 9.16. Keijupöly oli tarttunut matkalla mukaan, turkki niin kaunis kuin sametti. Pakkasukolla oli ihmettelemistä, kun maito maistui neidille niin, ettei loppua meinannut tulla. Painoa kevyen keijumaisesti vaivaiset 425 grammaa.

Ikimetsän Joulupukki

Sitä jaksaa, kun on mitä odottaa… Odotus tosiaan palkittiin, kun klo 10.26 tämä riistanvärinen jätti kuin joulupukki varmin askelin ilmoitti tulostaan. Kop kop… Siinä ei kuitenkaan aikaa ollut, kun piti matkaa jatkaa maitobaariin. Maha täynnä sitä sitten jaksaa köllötellä. Painoa upealla miehenalulla 446 grammaa.

Ikimetsän Nukkumatti

Hoh hoijaa… kyllähän siinä alkoi olla jo hieman uninen olo ja silmiäkin piti hieroa. Taisi väsymykseen syynä kuitenkin olla ruskea poika, joka heitteli kultaista unihiekkaa tullessaan klo 11.28. Unihiekat kuitenkin lähtivät pian silmistä, kun vaaka näytti tälle upealle pojalle lukemat 440 grammaa.

Ikimetsän Pääsiäispupu

Se siitä hiljaisuudesta, kun tämä puhua puputtava musta poika tuli joukkoon klo 14.15. Asiaa oli niin paljon, että maitokin meinasi väärään kurkkuun mennä. Kiire tuntui olevan jonnekin vatsa täynnä… mitä lie lähti tekemään. Sen verran ehti pysähtyä, että nähtiin vaa´an lukema eli painoa 410 grammaa.