Juno

Viva La Tia Black Velvet, born 15.4.2019
(Viva La Tia I Am Legend By Simaro - Alderaan Here I Am)
Breeder Ania Garbacka Warecka, Viva La Tia, Poland  
Juno Kennelliiton jalostusjärjestelmässä.
- CEA, CL, TNS clear by parantage
- Glaucoma clear (tested)
- Hips B/C, elbow 0/0, knees 0/0, heart healthy
- Eyes tested clear 28.4.2021
- VA0, SP0, LTV1
- OC healthy
- Juno osallistui Tampereen Seudun Etsintäkoirat 
  ry:n alkeiskurssille syyskuussa 2019

Juno matkusti Suomeen kesällä 2019. Mahtava tunne, kun saimme tämän hurmaavan tytön syliimme. Kiitos Ania!

Mielenkiinnolla jään odottamaan, mitä tästä tytöstä kasvaa ja mitä kaikkea Junon kanssa voikaan tehdä. Juno rakastaa kaikkia ihmisiä, on vilkas ja työskentelymotivaatio on korkea. Ensimmäisestä pentunäyttelystä Juno sai hienon arvostelun ja kunniapalkinnon. Ennen poikkeusaikaa Juno ehti saada näyttelystä junnuluokasta erittäin hyvän arvostelun.

Juno rakastaa vettä. Varpaiden välissä taitaa ollakin kunnon räpylät, sillä vauhti on aivan käsittämätön, kun Juno pääsee hakemaan lelua vedestä. Juno on tutustunut agilityyn ja etsintäkoiratoimintaan sekä omaa perus tottelevaisuustaidot. Potentiaalia olisi tästä tytöstä ihan mihin vaan.

Juno sai ensimmäiset pentunsa syyskuussa 2022. Näihin viiteen aivan lumoavaan pentuun voit tutustua Pentueet-välilehden kautta. Juno on äitinä hyvin mustavalkoinen ja suora. Hän imetti, kun pennuilla oli nälkä, hoiti tarpeet, kun oli hätä ja leikkien mennessä liian rajuksi, Juno kävi jämäkän lempeästi kertomassa, että missä kulkee raja. Ulkona Juno valvoi pentua herkiämättä. Aivan ihana Juno!