Riona – siperiankissa

           Cherrytail´s Peggy Sue 
               "Riona"
             synt. 24.7.2020
         valkoinen, vihreäsilmäinen tyttö
      Kasvattaja: Cherrytail´s cattery, Ira Weckström
        Sydän- ja munuaisultra (HCM, PKD)normaali
       Ei todettu napatyrää, BEAR-kuulotesti normaali
            FeLV, FIV negatiiviset
               veriryhmä A
             Riona Omakissassa
       

Riona – queenly… “rakastava, kaunis, on juuri sinua varten ikuisesti ja antaa sinulle rakkautta enemmän kuin tarvitsisi…”

Mitä kuningas olisi ilman kuningatarta? Rionan oli tarkoitus tulla Ikimetsään juuri oikeaan aikaan. Kiitos Ira, kun annoit Rionalle kodin meidän perheestä! Tämä sydämiä valloittava persoona yllättää joka päivä meidät ilmeillään, eleillään, tassuillaan, suukoillaan, kehräyksellään, leikkimielisyydellään, nokkeluudellaan ja ennen kaikkea rakkaudellaan. Rionasta on kasvanut aivan valloittava ja kaunis tyttö, kuten nimi itsessään jo kertoo.

Useamman peruuntumisen jälkeen Riona pääsi vihdoin Kempeleen kissanäyttelyyn. Sieltä matkaan tarttui upeasti kaksi CAC-ruusuketta. Kaunis kaunotar!

Riona tutustuu ulkoilmaan valjaissa ja ulkotarhassa, yrittää kovasti metsästää välikatossa asuvaa hiirulaista (ts. kiipeää salamana uunin päälle, kun kuulee hiirulaisen liikkuvan), leikkii Viktorin ja koirien kanssa, on mukana kaikessa ja tuudittaa kotiväen uneen ihanan pehmeästi kehräten.

Kuvan käyttöoikeus: Studio Kiurun kuva

Riona kävi Studio Kiurun kuvassa viikkoa ennen 1-vuotis syntymäpäivää. Runsaasta karvanlähdöstä huolimatta Piia sai upeita kuvia otettua. Riona osasi poseerata niin nätisti. Kiitos Piia mukavasta kuvaushetkestä ja ammattitaidostasi!