Aarteet

Ikimetsän uumenista ja kätköistä voit löytää mitä ihmeellisimpiä aarteita, kun olet hiljaa ja keskityt. Varsinkin tänään, Aarteen päivänä 12.10.2015, sillä ikimetsä heräsi. Jos kuuntelet ja katsot oikein tarkasti, voit nähdä päivänsäteen, tähtipölyä, ensilumen, myrskypilven, sadepisaran, jääkiteen, tuulenpuuskan ja pienen tähdenlennon.

You can find some of the most wonderful treasures when you are quiet and focused, from hiding places of Ikimetsä. Especially today, October 12, 2015, as the old forest woke up. If you listen and watch very carefully, you can see the sunshine, the star dust, the first snow, the storm cloud, the rain drops, the ice crystal, the gust of wind and the little star.

1-vuotiaat

Käpyn ja Remun aarteet syntyneet 12.10.2015

Ikimetsän Myrskypilvi 

Tämä pieni musta poika ruskein merkein tuli lopulta aikamoisen myrskypilven ottein tähän maailmaan. Myrskyn lailla se taisteli itsensä ahtaan kanavan läpi. Puserrus tuntui aluksi mahdottomalta, mutta tämä pieni äänekäs poika näytti, mihin pystyy, kun tahtoo. Painoa tällä ihanuudella oli syntyessään 320 grammaa. Syntymäaika klo 6.30

Myrskypilvi
Myrskypilvi

Ikimetsän Sadepisara

Parkkipoika, kuin sadepisara, tippui seuraavaksi tähän maailmaan. Käpy vain nukkui kyljelleen, kun pöydälle tipahti tämä jätti. Painoa 400 grammaa. Yhtä rauhallisesti poika jatkoi eteenpäin kuin tulikin ja löysi Käpyn nisän. Maitobaari oli täynnä tätä poikaa varten ja mikäs siinä nautiskella, kun kiire ei ollut mihinkään. Syntymäaika klo 7.10.

Sadepisara
Sadepisara

Ikimetsän Tähtipöly

Ikimetsän yö oli täynnä tähtiä. Taivas täysin pilvetön ja Käpy katsoi taivasta samalla huokaillen. Kunnes tähdistä alkoi leijailla pölyä, mikä laskeutui Käpyn päälle, siitä valui ison vatsan ympärille. Pöly tarttui yhteen näistä pennuista, kauniiseen parkkityttöön, joka syntyi turkki kimallellen. Niin kaunis…painoa 420 grammaa. Syntymäaika klo 7.25

Päivänsäde
Tähtipöly

Ikimetsän Päivänsäde

Yön jälkeen tuli aamu. Uusi päivä oli alkamassa ja  auringonsäde paistoi ikkunasta sisään samaan aikaan, kun tämä pieni tyttö syntyi. Tytön tulo toi valon huoneeseen. Tuskaisen hitaasti alkanut synnytys näytti saaneen todellisen päivänsäteen. Tämän tytön paino oli syntyessään 320 grammaa. Syntymäaika klo 7.50.

Päivänsäde
Päivänsäde

Ikimetsän Tuulenpuuska

Pienen hiljaisen hetken jälkeen tuli yllättäen tuulenpuuska. Puuska ei ollut niinkään pieni, mutta lyhyt. Puuskan jälkeen koitti jälleen tyynempi jakso. Tämä iso puuska laittoi meihin vauhtia, sillä puuska ei tulostaan ilmoitellut. Upea poika, musta ruskein merkein, painoa 410 grammaa. Syntymäaika klo 8.17.

Tuulenpuuska

Ikimetsän Tähdenlento

Tämä tähdenlento tuli ja meni, kuten on tapana. Ehdimme nähdä sen kauneuden sen pienen hetken, minkä vain voimme. Mutta sen oli tarkoitus vain näyttää loistonsa ja jättää sydämiimme kauniin muiston. Tämä suloinen pieni poika, parkki, tähdenlennon merkki otsassaan, painoi vain puolet veljistään. Syntymäaika klo 9.48. Lensi pois klo 11.10.

tähdenlento
Tähdenlento

Ikimetsän Ensilumi

Sitten sitä odoteltiin…pitkään ja hartaasti. Voi, kun se jo tulisi…mutta odottaminen aina kannattaa, sillä se palkitaan. Tämän todisti suuri poika, joka tuli lopulta kuin ensilumi taivaalta. Kaunis kerman hohtoinen turkki valloitti sydämemme heti. Painoa tällä komistuksella 420 grammaa. Syntymäaika klo 12.23.

Jääkide
Ensilumi

Ikimetsän Jääkide

Lumi toi valkoisen peitteen ikimetsään. Hetki oli jäätävän kylmä, kun mietimme, miten saisimme tämän viimeisen jättiläisen ulos. Lopulta laitoimme kaiken peliin ja yhdessä saimme aivan huikean jääkimpaleen viilentämään meitä. Sillä urakka oli todella kova ja hiki virtasi ja kuumuus oli sietämätön. Tämä jääkimpale oli viimeinen pala ikimetsän aarteista, joten nimekseen hän sai Jääkide. Niin kauniisti turkki kimalteli kuin kide. Painoa tällä pojalla oli huikeat 460 grammaa. Syntymäaika klo 13.10.

Jääkide
Jääkide