Pentujen elämää

This slideshow requires JavaScript.

Mistä on pienet koiranpennut tehty? Söpöydestä, Käpystä ja Remusta, tuhinasta, vinkumisesta, läheisyydestä, lämmöstä, punaisista kirsuista, pikku anturoista, korvannipukoista, hännän pötköistä, pennun tuoksuista….

This slideshow requires JavaScript.

Voi sitä iloa, kun maailma ympärillä avautui… Pikku hiljaa toinen toistaan pennuista alkoi ihmettelemään ympärillä olevaa maailmaa. Pentulaatikosta päästiin pois peräkanaa, ja ääninäytteet olivat mitä ihmeellisempiä….haukkumista, murinaa, ulvontaa, vinkumista ja tyytyväistä hyminää.

This slideshow requires JavaScript.

Nyt avautui pentuhuoneen portti... ympärillä hurinaa, piippausta, jalkoja..isoja ja pieniä, kolauksia, pianon ja huilun soittoa, ihmeellisiä koneita, uusia hajuja ja tietenkin Kisu ja Koda ja sekä Jojo että Vani. Kun unet on ohi, silmät aukeaa, tassut kohti porttia vipeltää, mutta ensin pissi paperille. Nyt on tutkittu paikkoja, mutta joka kerta jotain uutta löytyy…

This slideshow requires JavaScript.

Emme me pienet koiranpennut muuta kuin leikkiä lyömme. Nuuskimme ilmaa kuonnollamme, siinä on meidän työmme…hau hau hau… Niin satoi taivaalta ensilumi ja sitäkö Ensilumi meni ihmettelemään. Palloina kierimme mattojen päällä, juostaan ja tepastellaan. Aamusta iltaan leikillämme haukumme innokkaina.

Jokainen päivä tuo jotain uutta… Elämä on ihanaa! Kun herään päiväunilta ja avaan silmäni, olen heti menossa. En malta olla yhtään paikallaan, sillä tämä maailma on niin yllätyksiä täynnä. Minulla loputon jano tutkia, etsiä, nuuskia..

Kun ootte ystävät, teidän on niin hauska olla. Teitä katsoa on ihan hassua, parhaat ootte ystävät. Ootte onnekkaat, kuinka hauskaa on noin olla. Eivät tajuakaan nyt luonnon rajoja, leikkivät noin vain….