Ikimetsän Pohjolan Lumous

            Ikimetsän Pohjolan Lumous
                "Ruska"
              domino narttu
              synt. 10.8.2020
         sijoituskoti Iinan ja Jukan luona
       Pompen tauti: terve polveutumisen perusteella
        Prcd-PRA: terve polveutumisen perusteella
         DM: terve polveutumisen perusteella
            Lonkat B/B, kyynäret 0/0
            polvet 0/0, olat terveet
               LTV 0, VA 0
            sydän ja silmät terveet
               PAIM-T ERI
            Jalostusjärjestelmässä
           

Tämä Hipan ja Lipin aivan ihastuttava tyttö on valloittanut kaikkien sydämet, niin neli- kuin kaksijalkaisten. Kaikkein parhaimmaksi ystäväksi tuli Viktor-kissa. Voi sitä parivaljakkoa, miten rakastavat toisiaan.

Ruska on aikamoinen touhuilja. Ainokaisena pentuna energia ja mielenkiinto on suunnattu kaikkeen, mitä ympärillä tapahtuu. Ruska suhtautuu erittäin järkevästi kaikkeen uuteen, osaa jo haukkua oikein pontevasti, taisteluleikeissä vastapuoli saa tosissaan tehdä töitä ja kaikki erilaiset lattiapinnat ovat tosi mukavia. Ruska on niin elämänmyönteinen ja iloinen.

Ruska on käynyt ansiokkaasti pentu- ja juniorkursseilla, ja onkin oikein taitava tyttö. Katsekontakti ja luopuminen onnistuvat tosi hyvin! Ruska harrastaa agilityä. Iinan kärsivällinen ja johdonmukainen koulutus näkyy kentällä. Ruska osaa mennä pitkiä ratoja ja vauhtiakin löytyy. Toki välillä pitää jäädä putkeen, jos vaikka voisi hippasta leikkiä ja A-esteen huipulta on kiva katsastella maisemia :-)

Ruska suoritti 11 kk iässä paimennustaipumustestin erinomaisin arvosanoin. Ruska kiinnostui lampaista jo kaukaa, piti laumaa koko ajan silmällä eikä olisi halunnut luopua lampaista. Ruska pyrki kokoamaan ja tasapainoon. Aivan huippu tyttö!

Ruska 9 kk