Ikimetsän Hammaskeiju

          PAIM-T Ikimetsän Hammaskeiju
                "Hippa"
          musta valkoisin merkein narttu
              synt. 24.9.2017
            omistaja: Hilma Puustinen
Jalostustietojärjestelmässä Pompen tauti: terve polveutumisen perusteella Prcd-PRA: terve polveutumisen perusteella DM: terve geenitestin perusteella
Katselmuksessa 2018 narttupentujen 1. sija.
Siilinjärvi EH NUK4
PAIM-T, erinomainen                            

“Hippa!”, huudahtaa Hilma. Hippa on nimensä mukaisesti ikiliikkuja, kaikkien paikkojen tutkija. Meno on valtaisa, mutta onneksi perheen muut koirat ja koirat pitävät huolen rämäpäästä ja kertovat, milloin on aika levätä. 

Hippa on kerrassaan mahtava tyyppi! Hipalla on erittäin itsevarma ja elämää rakastava asenne. Hipasta on kasvanut oikea kaunotar ja rakenteeltaan jämäkkä “musta karhu”. Voimaa löytyy niin, että isommatkin koirakaverit jäävät kakkoseksi vetoleikeissä.

Hilma harjoittelee Hipan kanssa temppujen tekemistä, perustottelevaisuutta, agilityä ja on tutustunut myös agidanceen. Monipuolinen parivaljakko!

Hippa suoritti erinomaisin arvosanoin paimennustaipumustestin 28.6.2019 Vehmersalmella Kuttukuun tilalla. Tuomarina toimi Sinikka Kumpusalmi. Hippa on laumaa lähestyessä hyvin harkitseva, tunnustelee hienosti voimaansa ja selvästi työkoira-ainesta. Kaikille koirille ja ihmisille avoin ja ystävällinen.

Hipan kuva-albumiin…

Hippa 28.6.2019 Sinikka Kumpusalmi Kuva: Wilma Kleimola