Pentuja/Puppies 2019

Huhti-toukokuun 2019 juoksuista on suunnitteilla Chiaralle (bordercollie) pentuja. Yhdistelmästä laitan tietoa, kun pullat on uunissa. Toivotaan, että Ikimetsään syntyy paljon uusia ihmeitä :-)

Chiaran pennuille etsin aktiivisia ja harrastavia koteja, joissa koira on rakastettu perheenjäsen. Koiran hoito ja koulutus vaatii pitkäjänteistä työtä ja kärsivällisyyttä sekä tutustumista rotuun, rodun terveyteen ja historiaan. Pelkäksi sohvakoiraksi se ei siis sovi, vaan vaatii säännöllistä tekemistä jonkun harrastuksen parissa päivittäisten ulkoilujen lisäksi. Kerro tarkemmin itsestäsi ja perheestäsi ja siitä, miksi olette koiraa hankkimassa. Vastaan mielelläni kysymyksiisi. Voit ottaa yhteyttä minuun sähköpostilla tai soitella tai kaikista mieluummin Ikimetsän väki ottaa sinut vastaan pusujen kera.

Keväälle 2020 on suunnitteilla pennut Hipalle (suomenlapinkoira).

We plan puppies at the beginning of May 2019 for Chiara (Border Collie) and spring 2020 for Hippa (Finnish Lapphund). More about combinations closer to the time. Let’s hope that there will be many new wonders in Ikimetsä!

Äidin mussukat!