Pentuja/puppies ūüźĺ kittens

Tällä hetkelle Ikimetsässä ei ole pentuja. Etukäteen varauksia emme Ikimetsässä voi antaa, sillä luontoäiti saattaa olla hyvin oikukas ja arvaamaton.

Ikimetsään tulee uusia asukkaita harvakseltaan, mutta harkitusti. Viimeisin oli Ruska, joka syntyi elokuussa 2020. Lapinkoiranpentuja on suunnitteilla seuraavan kerran siis Ruskalle. Näin ollen jos kaikki asiat loksahtavat paikoilleen, mahdollisia pentuja olisi tulossa vuonna 2023. Ruskan mahdollisia pentuja odottaa jo useampi koti. Kyselijöitä on todella paljon. Ilmoitan tänne, kun mahdollisia omaa kotia etsiviä ikimetsäläisiä ilmaantuu.

Ensimmäiset kissanpennut Ikimetsään syntyivät 26.8.2022. Riona synnytti viisi upeaa pentua. Jokainen pentu on omassa rakastavassa kodissaan. Vuodelle 2023 on toiveissa saada pentuja Misalle ja mahdollisesti loppuvuodesta myös Rionalle.

Bordercollien pentuja syntyi pitk√§n odotukseen j√§lkeen 18.9.2022. Junon maitobaarissa tuhisivat kolme poikaa ja kaksi tytt√∂√§. Talo on nyt hiljainen koiranpentujen osalta ja jokainen pentu on l√∂yt√§nyt oman rakkaan kodin ‚̧ԳŹ

√Ąidin mussukat! K√§py ja pennut lokakuussa 2015